Sara Brodén Sajt Design

INSPIRERANDE KREATÖRER

Vi, Anna och Sara, är två egenföretagare som själva gjort resan från idé till verklig handling. Vi har med gemensamma krafter hjälps åt att utveckla varandras företag men framför allt hittat ett koncept där vi kan erbjuda en helhetslösning inom webbsida och foto.

Vi båda brinner för den kreativa processen och älskar vårt jobb där vi får göra resan tillsammans med våra kunder. Vi lägger stor vikt vid kundens personliga stil, varumärke och önskemål.

Sara Brodén är fotograf och driver företaget Image U AB i Kungsbacka. Med kameran i handen fångar hon såväl små som stora händelser. Oavsett om du behöver klassiska porträtt eller hjälp att skapa levande miljöer så kan du känna dig trygg.

Anna Holmberg är grafisk formgivare och webbdesigner, hon driver företaget Holmberg & Pettersson AB. Anna älskar nya utmaningar, att inspirera andra och är van att projektleda.

Vi är glada att kunna presentera ett nytt spännande samarbete. I våra webbside paket ingår tid med  Maria Härdner från Majken & Co och  Nina Bergerheim från By: NinaB

Maria Härdner arbetar som copywriter och kommunikatör och driver företaget Maijken&Co AB. Maria brinner för texter och inspireras ständigt av nya miljöer och människor.

Skriva kan väl egentligen alla, men ibland kan det vara svårt att få fram de där självklara orden och speciellt när man ska skriva om sig själv. Det kanske är en hemsida eller en broschyr som ska handla om just dig. 
Nina arbetar jobbar som kreativ konsult och projektledare med konceptutveckling & projektledning inom kommunikation, marknadsföring, affärsutveckling och varumärkesupplevelse
Anna Holmberg Sajt Design
Sara Brodén Sajt Design